17.6.22'

Červencové kurzy 2022

3 kurzy swingu s různým tématem ve 4 navazujících lekcích.
Připravili jsme pro tebe doslova to nejlepší od našich lektorech Aničky a Kristi.
Vybrat si můžeš ze sólového jazzu s Kristi, obrátit role v Lindy Hopu si můžeš v kurzu Let’s switch a vypustit svého vnitřního tanečníka   tě holky naučí v kurzu Keep it Cool.
18:15 – Shim Sham s Kristi
19:25 – Let’s switch s Aničkou a Kristi
20:35 – Keep it cool s Aničkou a Kristi
Čtvrtky: 7.7.2022, 14.7.2022, 21.7.2022, 28.7.2022
Prostor: Prostor 8
Shim Sham:
Pronikněte do základů solo jazzu a naučte se nejznámější choreografii sršící radostí, kterou si pak můžete zatancovat s ostatními na tančírně až se zase spustí hromadný Shim Sham.
Pro všechny swingaře, kteří chtějí umět dobře Shim Sham.
Let’s switch:
Říkáte si, jaké to asi je v obrácené roli follower/leader a chtěli byste si to vyzkoušet? V tomto letním kurzu se naučíme, jak role hladce měnit během tance a užít si tak spoustu srandy na tančírně.
Kurz je určen pro různé taneční úrovně: Není potřeba swing out. Ovládáte základní figury 6countu a 8 countu ve své původní roli.
Poznámka: Prosím hlaste se ve svých původních rolích.
Keep it cool!
Chcete vypustit z okovů svého vnitřního tanečníka a nevíte jak na to? Na tomto kurzu vám to ukážeme. Dáme vám mnoho způsobů, jak se kreativně vyjádřit a být cool. Naučíme vás reagovat na hudbu i na to, když partner udělá něco, co nečekáte.
Kurz je určen pro různé taneční úrovně: Není potřeba swing out. Ovládáte základní figury 8- countu a 6-countu (change places) figury a znáte rozdíl mezi 6countem a 8-countem.
Registrace zde. Budete-li mít nějaký dotaz nebo potřebovat něco k registraci, napište na ala@swingbusters.cz .