24.9.20'

Podzimní akce

Milí přátelé a fanoušci swingu,

podrobně sledujeme současnou epidemiologickou situaci. Na začátku podzimního kvartálu jsme připravili zvýšená hygienická opatření na kurzech, která jsou stále platná. Prosíme připomeňte si je, ať kurzy a tančírny probíhají bezpečně a ve zdraví. Opatření budeme podle situace aktualizovat, proto sledujte naše webové a facebookové stránky. Kurzy i tančírny stále běží a my vás na nich rádi uvidíme. V pátky jsme navíc obnovili Jazz Vocab Open Class – trénink jazzových kroků pod vedením lektora/y – a Praktika – prostor pro individuální trénink. Začínáme v 18:15 ve Zkušebně Divadla ABC. Cena za otevřenou lekci je 200 Kč a za praktika je 100 kč.

Tančírny:
Ospalá tančírna: Stýskalo se vám po tom nejlepším probuzení do dne? Přijďte se rozbouncovat a chytit ten správný krok do zbytku pátku, věřte, že vám pak lépe uteče. Ospalá tančírna se koná už zítra 25.9. v 6.50 na „Stalinovi“ – letenské kyvadlo. Snídaně společná – co kdo přinese.
Tančírna na Gauči: Poslední neděle se swingem ve Stromovce. Pak se uvidíme až v příštím roce. Co vás čeká a nemine: otevřená lekce swingu pro začátečníky a kolemjdoucí a kapela a DJe, kteří rozjedou ty nejlepší swingové pecky. Začínáme v 18:00.
Tančírna před NTK: Před NTK tančíme. Lekce pro začátečníky probíhá od 18:45 (cena 200 Kč). Navazuje tančírna od 20:00, s hudbou (někdy i živou), s rouškou i bez! Tančírna je vždy venku do 22:00 a jen za hezkého počasí.

One Day in the Shag Republic:

Den pro všechny milovníky Shagu. Weekend in the Shag Republic jsme sice museli zrušit. ALE máme tu takový last minute výlet pro všechny nadšence Collegiate a St. Louis shagu. V sobotu 26.9.2020 budete mít možnost si dát přes den režim jako o festivalu, tj. jeden či více workshopů. A večer si pak zatančit jakýkoli Shag na venkovní tančírně na bezva kapelu. REGISTROVAT se můžete hned: http://bit.ly/ShagRepublic2020. Ideálně v páru. Během dne budeme dodržovat všechna doporučená hygienická opatření, tak, jako to děláme na kurzech.

English:
We are carefully monitoring the situation with COVID-19. Please see our website for updated information. The courses and socials are still running. We have one social tomorrow morning, the last social in Stromovka on Sunday and regular social on Wednesdays in front of NTK. On socials, we only dance outside and when it is nice weather outside. This Saturday, you can also sign up for One Day in the Shag Republic. Every Friday, you can attend the Jazz Vocab Open Class and later on practice your steps individually.