14.12.20'

Podpora Swing Busters – kupujte do 14. února!

 

Milí swingaři,
Další rok s vámi je téměř u konce a my jsme opět moc vděční, že swingujete. Přinesl spoustu nových projektů, které jsme si dlouho přáli realizovat. Postavili jsme nový web, ušili nový grafický kabát a vytvořili spolehlivější a jednodušší registrační systém.

V nastávajícím roce bychom chtěli v nových věcech dále pokračovat. Korona nám do plánů ale hodila vidle. Prozatím nás připravila o 2 vlny lekcí a zákulisní provoz je tak stále náročnější udržet. Bez vaší podpory to horko-těžko rozjedeme. Proto jsme pro vás připravili mini fundraising trochu jinak – sérii vánočních dárků vymyšlených našimi lektory. Je libo třeba workshop nakládání s Fredem, šicí odpoledne se Zuzkou, deskovky s Honzou nebo cvičení s Áňou? Nebo snad soukromé lekce s našimi lektory? Všechno může být a ještě víc, jen se mrkněte na nabídku pod textem! Až si vyberete, skočte do e-shopu zde a objednávejte :).

My Vám následně zašleme emailem poukaz, který samozřejmě můžete někomu věnovat. Nejen, že poznáte osobněji naše lektory a lektorky, ale také pomůžete naší taneční škole, abychom pro vás mohli připravovat veselosti i v příštích letech! Poukazy platí po celý rok 2021.

Pokud jste nevybrali, nevadí, můžete nás podpořit i nezištně, jednoduše odešlete libovolnou částku na náš účet 2800926222/2010, uveďte prosím VS: 19 a do poznámky napište „dar“. Děkujeme!

* Soukromé lekce poskytnou v roce 2021 Adam, Áňa, Fred, Niky, Pavel, Zuzka, Janek (online), Michael s Míšou a Dáša s Honzou.