15.3.22'

Workshop s Elle Brenecki a Petrem Benešem.

Skvělá Elle Brenecki přijala naše pozvání a přijede v květnu do Prahy. Připravili jsme pro vás sérii workshopů, kterými vás Elle provede ve společnosti Petra Beneše.  Workshopy budou vedeny v angličtině.
REGISTRACE zde.

Ceny workshopů uvádíme v popisu jednotlivých kurzů.

Na jaké workshopy se můžete těšit:

Solo Jazz pro středně pokročilé (20.5. od 18:15 – 20:15): pro všechny, kdo znají základní jazzové kroky, jako je Fall of the log, Suzy Q, Tackie Annie’s, Rock the baby, Boogie back, Boogie forward, základní točky, cena workshopu je 600 Kč.

Ranní workshop Lindy Hopu (sobota 21.5. od 10:30 – 13:00), téma Fun&Freedom: pro mírně pokročilé až pokročilé lindy hoppery, kteří dobře znají základy Lindy Hopu, umí Swing out a jeho základní variace, Break away, variace Lindy 6 count, základní variance Lindy Charlestonu, cena 800 Kč pro jednotlivce, 700 Kč pro registrované v páru.

Odpolední workshop Lindy Hopu (21.5. od 15:00 do 17:30), téma Spins&Turns a Macromusicality: pro středně pokročilé až pokročilé lindy hoppery, kteří za sebou mají minimálně 1 až 1,5 roku tančení Lindy Hopu a zvládají základní lindy hopové figury, jako například Swing out a jeho variace nebo Lindy Charleston variace. Na workshop se hlaste, pokud jste zkušení leadeři a followeři a plynulé tancování na tančírnách vám nedělá problémy. Cena je 800 Kč pro jednotlivce, 700 Kč pro registrované v páru.

Ranní workshop Lindy Hopu pro pokročilé (neděle 22.5. od 11:00 – 13:30): pro pokročilé lindy hoppery, kteří za sebou mají více než 2,5 roku tancování Lindy Hopu, mají dobrou znalost otoček a změn rytmu, nebojí se tance na rychlejší muziku a baví je být v tanci kreativní, nevadí jim se na hodině zapotit, cena 800 Kč pro jednotlivce, 700 Kč pro registrované v páru.

Odpolední workshop pro lektory swingu! (neděle 22.5. od 16:00 do 18:30): pro stávající lektory swingu nebo tzv.aspirátory  . Pokud swing učíš nebo bys rád začal/a, tohle bude pro tebe. Vyplň přihlášku a čekej na potvrzení, že tě berem  .
Cena 700 Kč při párové registraci/800 Kč jednotlivec.

Sobotní workshopy budou tematické. Zapsat se mohou i ti, jejichž úroveň je vyšší než požadovaná.

KDO JE ELLE BRENECKI: Milovnice tance, se kterým začala už jako malá. Přes Moderní Jazz a Ukrajinský folkový tanec se dostala až k Lindy Hopu, do kterého se zamilovala. Původem Australanka do tance vnáší specifickou energii. Lindy Hop je pro ní hlavně o konverzaci lidí s muzikou a se svým partnerem a partnerkou.